inapoi

  ANTIPASTI
gramaj pret
  ANTIPASTO DI PESCE DELLA CASA
Aperitiv de peşte al casei-sardine, somon, anşoa marinat, răcuşori în sos rose, salată de caracatiţă, midii, vongole
300 gr.  
  CARPACCIO DI POLIPO
Carpaccio de caracatiţă
180 gr.  
  INSALATA DI MARE
Salată de mare-caracatiţă, seppie, cartofi, ţelină, roşii cherry
180 gr.  
  MOSCARDINI ALL UMIDO
Pui de caracatiţă cu sos
180 gr.  
  PEPATA DI COZZE
Supă de midii
250 gr.  
  ZUPPA DI VONGOLE PREZZEMOLATA
Supă de vongole cu pătrunjel
150 gr.  
  PRIMI
gramaj pret
  LINGUINE AL ASTICE
Linguine cu homar, roşii cherry, brandy
400 gr.  
  SPAGHETTE VONGOLE VERACE
Spaghete cu vongole
250 gr.  
  SPAGHETTE AI CALAMARI E COZZE PICANTESpaghete cu calamar şi midii picante 250 gr.  
  LINGUINE ALL TONNO FRESCO LIPAREZE
Ton, măsline, anşoa, capere şi roşii cherry
250 gr.  
  TAGLIATELLE AI SCAMPI
Tagliatelle cu răcuşori
250 gr.  
  TAGLIATELLE ZUCCHINE E GAMBERETTI
Tagliatelle cu dovlecei ţi răcuşori în sos rose
250 gr.  
  LINGUINE ALLO SCOGLIO
Linguine cu fructe de mare- calmari, scampi, răcuşori, midii, sos de roşii, roşii cherry
250 gr.  
  SCHIANFONI D`ALLO CHEF
Pălmi de la bucătarul şef-pastă format special, raci, scrapi, midii, vongole, sos de roşii
50 gr.  
  RISOTTO AI FRUTTI DI MARE
Orez cu fructe de mare
250 gr.  
  PENNE POLPA DI GRANCHIO 250 gr.  
  LINGUINE AI GAMBERONII 250 gr.  
  ZUPPA DI PESCE 250 gr.
  TAGLIATELLE MARI E MONTI 250 gr.  
  SECONDI DI PESCE - PREPARATE DIN PESTE
gramaj pret
  GRIGLIATA MIXTA DI PESCE
Grill mixt de peşte(spada, salmone, sepie, gamberonni scampi şi calamar)
350 gr.  
  GAMBERONI E SCAMPI ALLA GRIGLIA
Raci la grătar
300 gr.  
  GAMBERONI AL ERBETTE E VINO BIANCO
Creveţi decorticaţi cu arome prospete şi vin alb
200 gr.  
  ROMBO AL FORNO MEDITERANEANA
Calcan la cuptor cu fructe de mare
100 gr.  
  SALMONE IN PADELLA CON FUNGHI AL TIMO
Somon la tigaie cu ciuperci în sos de cimbrişor
250 gr.  
  SALMONE AI FERRI
Somon la grătar
100 gr.  
  ORATA MEDITERANEANA
Dorada mediteraneană la cuptor (midii, vongole, scampi, cartofi, dovlecel, roşii cherry, sos)
100 gr.  
  BRANZINO ALLA GRIGLIA
Biban de mare la grătar
100 gr.  
  TROTA ALLA GRIGLIA
Păstrăv la grătar
100 gr.  
  TONNO ALLA GRIGLIA
Ton proaspăt la grătar
100 gr.  
  SPADA ALLA GRIGLIA
Peşte spadă la grătar
100 gr.  
  SEPIOLINE ALL UMIDO CON PISELLI
Pui de sepie cu sos şi mazăre
200 gr.  
  MOSCARDINI ALL UMIDO CON POLENTA
Pui de caracatiţă cu sos şi mămăligă
200 gr.  
  SEPIOLINE E CALAMARI ALLA GRIGLIA
Sepie şi calamar la grătar
300 gr.  
  FRITTO DI CALAMARI
Calamar prăjit
200 gr.  
  FRITTO MISTO
Calmar şi cozi de raci prăjiţi
200 gr.  
  CALAMARI E GAMBERONI FRITTI 250 gr.  
  FRITTURA MISTA 250 gr.  
  CALAMARETTI AI FERRI 250 gr.  
  CALAMARETTI, SEPIE E GAMBERONI AI FERRI 250 gr.  
  PESCE SPADA CON CALAMARETTI 250 gr.  
  SALMONE CON GAMBERONI AI FERRI 250 gr.  
  SEPPIE AI FERRI 250 gr.  
  GAMBERONI AI FERRI 250 gr.  
  SCAMPI AI FERRI 250 gr.  
  GRIGLIATA MISTA DI PESCE 250 gr.  
   

* In mancanza di prodotti freschi potranno essere usati prodotti congelati,surgelati o decongelati.
Rivolgetevi preventivamente al personale di sala per acquisire ogni ulteriore informazione.
*In lipsa produselor proaspete, sunt folosite produse congelate sau decongelate.
Pentru orice eventualitate, consultati ospatarul.



           

Follow on Facebook